Kjøpe Valp Fra
Kennel Showdance

Kjøpe valp fra Showdance

Vårt avlsarbeid følger Norsk Puddelklubb's avlskrav - LES HER

Våre valpekull vokser opp i vårt hjemmemiljø, og blir tidlig introdusert for alle hjemmets forskjellige lyder og bevegelser.

Vi starter tidlig med å venne valpene til bad og pelsstell, kloklipping, og det å stå på bord, i trygge omgivelser.   

Alle valpene registreres selvsagt i Norsk Kennel Klub, og vi bruker NKK’s kjøpsavtale. Valper får 4 ormekurer hos oss. De undersøkes nøye hos vår veterinær hvor de også blir chippet og får sin første vaksine, samt sitt eget pass. Valpekullet vil også være forsikret mot skjulte feil i Agria. 

De får i tillegg med seg en egen valpepakke, som består av halsbånd, teppe med lukt fra mor, div valpeleker, en liten sekk med mat, valpehefte fra Norsk Puddelklubb, og hver valp får med seg sitt eget hefte fra oppdretter, med informasjon tilpasset valpen. Alle valpekull vil ha sin egen Facebook-gruppe for kullets eiere. 

Blandingsavl er noe vi overhodet ikke støtter, og som vi ikke ønsker skal forekomme med våre linjer. Det vil i kjøpsavtalen stå et punkt om at hunden ikke skal brukes i blandingsavl, og at NPK’s avlskrav ift helse, skal følges dersom hunden skal brukes i avl. 

Et viktig punkt å sette seg inn i dersom man skal kjøpe puddel, er pelsstell. En puddel krever mye pelsstell, uavhengig av om du ønsker mye eller lite pels på hunden. Vi vil gi full innsikt og opplæring i dette der det er behov og ønsker.